Skip to content
cups

Battle of the cups

Beste bierfanaten en competitiebeesten,

Demetris en Biomedica slaan de handen in elkaar voor de meest ultieme battle van het jaar! Battle of the cups is een online beerpong-competitie waaraan je als duo kan meedoen. Niet alleen is er sfeer en gezelligheid verzekerd, ook kan er een te gekke drankprijs gewonnen worden! Schrijf je dus snel in en strijd voor jouw club in the Battle of The Cups!

Hoe gaat het te werk?
– De competitie zal online doorgaan.
– Je schrijft je per duo in en zal op die manier tegen een ander team strijden. Alles gebeurt via schermen in Discord dus as je met je knuffelcontact speelt kan dit via 1 scherm (en dus 1 tafel in beeld). Is je teamlid fysiek verder in afstand dan werken jullie met 2 aparte schermen (en dus ook 2 tafels)
– Je gooit vervolgens om en om voor je team. Het eerste team dat alle bekers weg speelt of het team met de minste bekers na 20 min. Mag door naar de volgende ronde.
– In de volgende ronde doe je weer hetzelfde totdat je (hopelijk) in de finale komt te staan en je allerbelangrijkste beerpong-wedstrijd gaat spelen want hierbij kan je de drankprijs winnen!
– Heb je je ronde verloren dan kan je in de lobby (in Discord) nog verder beerpong spelen, maar helaas kan je niet meer voor de prijs meedoen.

Twist:
In het onderstaande formulier duid je aan voor welke vereniging je speelt. Zal jij Demetris naar de overwinning brengen of is de winst eerder voor de echte Biomedicanen? Time will tell!

Regels:
TBA

In het kort:
– Waar: Discord (link volgt nog)
– Wanneer: 16 maart
– Hoe laat: 20u00
– Inschrijving: https://forms.gle/ubdEuUMFbYvWj4A17
– De wedstrijd zal 20 minuten duren of totdat alle bekers zijn weggespeeld

Zet je beste beerpongbeentje voor en ga voor de winst!

Ut vivat, crescat floreatque
Biomedica & Demetris

Biomedica

Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk
Antwerpen

BioMedica_logofooter

             

© Biomedica 1993 – 2023

(Privacybeleid)