Skip to content
bingo

Bingo-night

Op de tweede dag van de kerstweek op de Universiteit Antwerpen – Buitencampussen, staat er een gezellige bingo-night voor jullie klaar. En niet zomaar een bingo-night, er zullen verrassingen zijn!

Deze activiteit staat in teken van TEJO, zij bieden in Vlaanderen laagdrempelige, therapeutische hulpverlening aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, kortdurend, onmiddellijk, anoniem, en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis.

Wens je deel te nemen aan de bingo-night, schrijf je dan in via de inschrijvingslink (1 iemand schrijft de hele groep in). Een groep bestaat uit 4-6 personen. Jouw groepsnaam zal overeen komen met een kanaal in de Discord-server.

Bingo-lotjes worden verkocht aan €1, meer informatie vind je terug in het formulier. Wanneer we de drempel van bepaalde bedragen behalen, zullen de senioren (van Biomedica, Demetris, DIEFKA en Hera) hiervoor een opdrachtje doen. Deze zullen te zien zijn via de instagrampagina’s van die clubs.

Ben jij ook zo benieuwd naar deze bingo-night? Schrijf je dan snel in!

Inschrijvingslink:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSresxqkwCqPCqeNHXK98Bih3IuPka-3p69wzdQGuxZ_w4MQ/viewform?fbclid=IwAR0WzqiC9gtoAo0IQ2qAaOe0ykWWGG0rWmRcOX4383BjO33k8p60cBeAqUM

Aankoop bingo-lotje t.e.m. 6/12 23u59:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFZ9jD4p7HGyHO8k3ZMTOmsoA6-XfeaTUUVcvj75ratzsbSg/viewform?fbclid=IwAR2S4_txSIU3nh9FMENOlesyEeiYLtwPJ_vWsdP1JK53eJSBuinxGBp_Zug

Wat?
Bingo-night

Wanneer?
Dinsdag 8 december om 20u

Waar?
Discord:

Ut Vivant, Crescant Floreantque ASK-Stuwer, Biomedica, Demetris, DIEFKA et Hera!

Biomedica

Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk
Antwerpen

BioMedica_logofooter

             

© Biomedica 1993 – 2023

(Privacybeleid)