Skip to content
hoogtestage

Biomedica/ UFKA op Hoogtestage

Haute Nendaz, Switzerland

Beste leden, sympathisanten en poedersurfers

Is jullie studentenleven ook als sneeuw voor de zon verdwenen? Niet getreurd, want UFKA en Biomedica komen dit jaar met een oplossing! We zoeken samen met jullie de bergen weer op en vertrekken na de examens naar Nendaz in de 4 Vallées! Hier zullen we tijdens ons verblijf de pistes onveilig maken en ’s avonds het dak eraf blazen.

Hoogtestage zal dit jaar ons weer zo goed mogelijk voorzien van activiteiten en entertainment (op een coronaveilige wijze natuurlijk!). Voor een studentikoze startprijs van €470 wordt ervoor gezorgd dat jij en al je vrienden kunnen genieten van een fantastische skivakantie.
Dit omvat:
➨ de busreis
➨ 7 overnachtingen
➨ een trui van je favoriete club
➨ onze eigen aprés-ski
➨ 220 km aan skipistes.

Is dit niet genoeg voor jou? Dan kan je ook voor de uitbereiding naar 412 km piste gaan en heel de 4 Vallées verkennen! Doorheen de week kan je je club vertegenwoordigen door het tegen elkaar op te nemen in de wintergames (archery tag, zwemvliezenrun, airbag, …) om zo de winterbeker te winnen.

Na een hele dag op de piste gestaan te hebben (voor zij die niet met een kater op hun kamer zaten), zullen jullie keelgaten waarschijnlijk droog staan. Hiervoor voorzien wij ook dit jaar weer een all-in-drankformule voor €50, hiermee kan je zoveel drinken als je wilt in onze eigen feestzaal. Als corona ons dit niet toelaat, proberen we een alternatief te vinden zodat jullie hier toch van kunnen genieten!

Heb je schrik dat je niet gaat mogen vertrekken door corona? Geen probleem, Hoogtestage voorziet dit jaar een speciale corona cashback verzekering voor €49!
Dit wil zeggen dat je al je geld terugkrijgt als:
1) Het skigebied niet opent
2) België ons niet laat vertrekken
3) Zwitserland ons niet toelaat
Wil je dit niet gebruiken, krijg je nog steeds een voucher die evenwaardig is met je reis die je kan gebruiken voor alle Travelbase reizen.

🐤 EARLY BIRD ACTIE 🐤
De eerste 100 inschrijvingen krijgen de cashback garantie gratis!!!
Over goede deals gesproken, dankzij Hellobank is de reis €50 goedkoper. Hier kan je gebruik van maken door een gratis rekening te openen! Als je al lid bent hoef je helemaal niets meer te doen!

Nog niet overtuigd of net wel? Neem dan zeker een kijkje op www.hoogtestage.org/ufka of www.hoogtestage.org/biomedica!

Zit je nog met prangende vragen? Stuur zeker een mailtje naar Lisa@uabiomedica.be of liam.cools@ufka.be. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden.

 

Biomedica

Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk
Antwerpen

BioMedica_logofooter

             

© Biomedica 1993 – 2023

(Privacybeleid)