Skip to content
Doelen

Biomedica’s goede doelenweek

Beste iedereen
Ook dit jaar willen wij ons als club graag engageren en een steentje bijdragen aan enkele goede doelen. Hiervoor organiseren we in de week van 17 tot 21 april verschillende activiteiten waarvan de opbrengst integraal weggeschonken zal worden.
Dit jaar kozen we PUNTvzw, een advies- en informatiecentrum voor seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hier kunnen slachtoffers terecht voor de juiste hulp, ook voorzien ze een sensibiliserend luik waarbij ze lezingen en workshops organiseren voor onder andere traumaverwerking en het stellen van grenzen.
Voor de keuze van het tweede goede doel willen we graag jullie inbreng! Stem in de poll op welk goede doel jouw voorkeur heeft!

– hieronder een kort overzichtje van de week –

Maandag 17/04: Gebakjesverkoop
Niets beter dan een lekkere brownie/koekje tijdens de middag of als versnapering tijdens de les.

Kaarsenverkoop
Ook zo een fan van gezelligheid tijdens het studeren of in de woonkamer? Of misschien ben je wel op zoek naar een ideaal verjaardagscadeau aan iemand (of jezelf). Geen reden te zot om er een leuke kaars bij te hebben.

Woensdag 19/04 : Filmavond
Gezellig na de paasvakantie een filmavond met je vrienden? Zoek je warmste dekentje, je meest modieuze pyjama en kom genieten van een cozy night.

Vrijdag 21/04 : Benefietavond
Als afsluiter van een succesvolle week nodigen we graag iedereen uit op onze benefietavond. Kom gezellig langs voor een hapje & een drankje en ontdek het muzikaal talent onder onze studenten.

Vrije donaties kunnen gestort worden op het volgende rekeningnummer: BE16 7350 2085 3974

Hopend op een mooie opbrengst!
Ut vivat, crescat floreatque
Biomedica

Biomedica

Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk
Antwerpen

BioMedica_logofooter

             

© Biomedica 1993 – 2023

(Privacybeleid)