Skip to content
kram

Wandeling der Krambambouli

Beste commilitones, leden en sympathisanten
‘Krambambouli zo wordt geheten
Dat schuimend blond studentennat.’
Dat zouden we normaal luidkeels meezingen op onze geweldige Krambambouli cantus. Dit jaar zal het helaas niet zo zijn, maar minstens even leuk.
We presenteren jullie onze wandeling der Krambambouli! Helaas hebben we te maken gekregen met een dief. Hij/zij heeft een van de cruciale ingrediënten gestolen om onze overheerlijke Krambambouli te maken. Zetten jullie samen met ons de achtervolging op deze dief in?
In groepjes van max 4 kunnen jullie Wilrijk doorkruisen op zoek naar de dader. Het startuur is zelf te kiezen maar moet wel tussen 16u en 20u zijn want daarvoor en daarna zullen de aanwijzingen niet te vinden zijn

Het exacte startpunt zal maandagavond in het evenement gezet worden. Vanaf het startpunt zouden de aanwijzingen jullie de weg moeten wijzen maar indien je toch hulp nodig kan je gebruik maken van de contactgegevens in het bericht van maandag.
Ondertussen kan je genieten van je heerlijk kopje Krambambouli. Bestellen kan tot zaterdag 27 februari!
Voor €6,5 heb je maar liefst een 0,5l Krambambouli. Woon je in Edegem/Wilrijk dan leveren we deze overheerlijke drank aan huis. Woon je verder, dan organiseren we een afhaalmoment volledig coronaproef. Hier zal je dan binnenkort een mail over ontvangen.

In’t kort
Wat: Wandeling der Krambambouli
Wanneer: 3/03/’21
Waar: park van Eden
Prijs: €6,5 per 0,5l
Bestellen: https://forms.gle/smenARSa2si5GBDS9

Ut vivat, crescat floreatque
Biomedica praesidium 2020-2021

(Biomedica is niet aansprakelijk voor eventuele samenscholingen)

Biomedica

Universiteitsplein 1
2610 Wilrijk
Antwerpen

BioMedica_logofooter

             

© Biomedica 1993 – 2023

(Privacybeleid)